Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Mărturii pălincă tradițional românească - cireașă

Palinca de cirese – Intensa si profunda, te surprinde placut prin buchetul fin si aromele subtile redescoperite prin maturare.

15,00lei

Disponibil pentru precomandă

Chat

Descriere

Partajează

Produs premiat cu medalia de bronz la Concursul de Distilate Quintessence 2019.

Palinca de cirese – Intensa si profunda, te surprinde placut prin buchetul fin si aromele subtile redescoperite prin maturare.

A fost obtinuta prin dubla distilare a marcurilor fermentate de cirese, fara adaos de ingrediente.
Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca.

Imbuteliate in recipient traditional romanesc cu o capacitate de 40ml, cu dop etans si capison colorat in tema evenimentului, marturia este personalizata cu eticheta cu grafica personalizata in functie de preferintele dumneavoastra.

Mentionam ca palinca este produsa conform standardelor in vigoare, in cazane special autorizate find premiata la concursurile de profil. Palinca pe care o comercializam este un produs atestat si autorizat de catre institutiile de specialitate.

Livrarea se face prin curier rapid oriunde in tara. Posibilitate de livrare intracomunitara. Costul livrarii porneste de la 20 lei, pretul livrarii poate creste in functie de km suplimentari si kg coletului. Timp necesar personalizare si pregatire marturii aprox 2-3 saptamani.

Informații suplimentare

Cantitate

40ml

Concentratie alcoolica

40°

Termen de valabilitate

Nelimitat

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii