Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Mărturii pălincă tradițional românească - prună

Palinca de prune este unul din cele mai raspandite si apreciate rachiuri de fructe din tara noastra. Fructul carnos, racoros si bogat in compozitie al prunei ne ofera posibiltatea sa realizam distilate de exceptie, cu aroma puternica dar placuta. Am folosit traditia locala si am concentrat esenta locului cu cea a fructului, oferind palincii amprenta unica a spiritului Transilvaniei

13,00lei

Disponibil pentru precomandă

Chat

Descriere

Partajează

Palinca de prune este unul din cele mai raspandite si apreciate rachiuri de fructe din tara noastra. Fructul carnos, racoros si bogat in compozitie al prunei ne ofera posibiltatea sa realizam distilate de exceptie, cu aroma puternica dar placuta. Am folosit traditia locala si am concentrat esenta locului cu cea a fructului, oferind palincii amprenta unica a spiritului Transilvaniei.

Atentia ne este indreptata spre pastrarea traditiei si gustului desavarsit al acesteia.

Produs natural obtinut prin dubla distilare a marcurilor fermentate de prune, fara adaos de ingrediente.

A fost maturat in mod traditional prin pastrare in butoaie din lemn de stejar.

Concentratie alcoolica 40°. Termen de valabilitate – nelimitat.

Palinca de prune – gust usor migdalat, aroma fructata cu note usoare de alune. De baut cu prietenii, este un aperitiv care apropie si dezinhibeaza

Imbuteliate in recipient traditional romanesc cu o capacitate de 40ml, cu dop etans si capison colorat in tema evenimentului, marturia este personalizata cu eticheta cu grafica personalizata in functie de preferintele dumneavoastra.

Mentionam ca palinca este produsa conform standardelor in vigoare, in cazane special autorizate find premiata la concursurile de profil. Palinca pe care o comercializam este un produs atestat si autorizat de catre institutiile de specialitate.

Timpul necesar pentru personalizare si livrare este de 2-3 saptamani. Costul de livrare porneste de 20 ron si poate creste in functie de greutate coletului si km suplimentari fata de destinatia acestuia. Livrarile se pot face si intracomunitar cu respectarea regulilor fiecarei tari.

Informații suplimentare

Cantitate

40ml

Concentratie alcoolica

40°

Termen de valabilitate

Nelimitat

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii