Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Mărturii pălincă tradițional românească - vișină

Palinca de visine – usor astringenta dar placuta, cu gust migdalat si specific de fruct bine copt.

15,00lei

Disponibil pentru precomandă

Chat

Descriere

Partajează

Palinca de visine – usor astringenta dar placuta, cu gust migdalat si specific de fruct bine copt.
Palinca a fost maturata in butoaie din lemn de stejar, la temperatura si umiditate constanta, pana cand a devenit ceea ce este acum: distilat matur, echilibrat, subtil condimentat, elegant, fructat si apreciat de cei care au avut placerea sa o deguste.

Imbuteliate in recipient traditional romanesc cu o capacitate de 40ml, cu dop etans si capison colorat in tema evenimentului, marturia este personalizata cu eticheta cu grafica personalizata in functie de preferintele dumneavoastra.

Mentionam ca palinca este produsa conform standardelor in vigoare, in cazane special autorizate find premiata la concursurile de profil. Palinca pe care o comercializam este un produs atestat si autorizat de catre institutiile de specialitate.

Livrarea se face prin curier rapid oriunde in tara. Posibilitate de livrare intracomunitara. Costul livrarii porneste de la 20 lei, pretul livrarii poate creste in functie de km suplimentari si kg coletului. Timp necesar personalizare si pregatire marturii aprox 2-3 saptamani.

Informații suplimentare

Cantitate

40ml

Concentratie alcoolica

40°

Termen de valabilitate

Nelimitat

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii