Nuntă Tradițională - Articole, Furnizori, Produse, Comunitate
Cofetărie și Catering

Lara Sweets Verificat

Sweeten up your life and enjoy the taste!

0 / 5

Când am fondat “Lara Sweets” am gândit-o ca fiind o extensie a noastră. O materializare a ceea ce credem, a ceea ce vrem să ni se ofere şi să primim la rândul nostru. Suntem iubitori de dulce. Acest gust a fost mereu prezent în aromele zilelor noastre. De aceea am căutat şi, spunem noi, am găsit variantele cele mai bune care să ne permită această bucurie, păstrând deopotrivă echilibrul şi sănătatea.

Ne asumăm responsabilitatea să oferim clienţilor noştri o opţiune “curată”, sănătoasă pentru pofta de dulce, drept urmare ne concentrăm pe preparate dulci, vegane şi raw vegane. O direcţie alimentară în care credem, dar care nu exclude preparatele clasice.

Căutăm în permanență parteneri care oferă servicii de cea mai înaltă calitate în ceea ce privește planificarea și organizarea de evenimente. Credem cu tărie în ideea conform căreia un parteneriat între două companii ce pun calitatea si satisfacția clientului pe primul loc este soluția perfectă pentru a eleva produsul final, astfel încat întreaga experiență să se ridice la același nivel ca și însemnătatea momentului propriu-zis.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Sos. Alexandriei 197, sector 5, Bucuresti

Adaugă o recenzie

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii