NuntaTraditionala.ro este un proiect al societății comerciale ATRIUM LABS S.R.L. cu sediul in Fălticeni, Suceava, Romania – CUI 32690421, J33/64/2014.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ATRIUM LABS SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti cere corectarea sau actualiza acestor informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. ATRIUM LABS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Descrierea serviciilor:

Prin intermediul NuntaTraditionala.ro se pot contacta furnizori de servicii pentru nunti. Inregistrarea acestora este intermediata direct de catre noi, sau de prin intermediul contului de utilizator creat de acestia. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta.

In cazul in care se solicita modificarea unui abonament/optiuni pe perioada de oferta promotionala, oferta isi pierde valabilitatea.

Abonatii Nunta Traditionala, au de asemenea la dispozitie un cont ce perimite vizualizarea tuturor serviciilor contractate sau domeniilor inregistrate, proformele si facturile emise precum si situatia platilor precum si lista tuturor tichetelor de asistenta.

Politica impotriva abuzurilor:

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, ATRIUM LABS adopta o politica dura impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme. Dorim sa facem cunoscute aceste conditii pentru a descuraja din start comportamentele anormale.

In acest sens ATRIUM LABS nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

Trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa. Ne dorim un Internet mai curat motiv pentru care nu putem accepta asemenea practici.

Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).

ATRIUM LABS isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor ATRIUM LABS poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

Garantie uptime:

Disponibilitatea serviciului se masoara pentru o luna calendaristica, excluzand perioadele de intretinere.

Perioadele de intretinere vor fi programate pe cat posibil în timpul noptii si vor fi anuntate în prealabil.

In conditii normale de operare disponibilitate garantata a serviciului este de 98.0%.

In situatii exceptionale de forta majora cum ar fi razboaie, instabilitate sociala sau politica, calamitati naturale, actiuni ale autoritatilor, intreruperi prelungite ale alimentarii cu energie electrica, indisponibilitatea comunicatiilor din cauze complet externe ce nu pot fi controlate, ATRIUM LABS nu poate garanta buna operare a serviciilor sale.

Litigii:

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente din Suceava.

Precizari suplimentare:

Preturile afisate nu includ TVA. Facturile in RON se emit la cursul BNR din ziua emiterii.

Pentru detalii puteti consulta contractul NuntaTraditionala.ro, contract a carui acceptare este o conditie prealabila prestarii oricarui serviciu prezent pe acest site.

Ne puteti adresa intrebari suplimentare sau comentarii folosind sectiunea de Suport a siteului.