Formular dedicat cuplurilor care au avut o ședintă foto îmbrăcați în veșminte tradiționale și doresc să facă parte din proiectul nostru.

*Prin completarea acestui chestionar, ne acordați dreptul de a-l procesa și a crea un articol pe site-ul www.nuntatraditionala.ro - datele personale nu vor fi publicate fără acceptul dumneavoastră. De asemenea, veți primi articolul spre citire/corectare înainte de a fi publicat. Informațiile pe care ni le oferiți ajută la realizarea poveștii voastre de nuntă. Cu cât sunt mai detaliate, cu atât conținutul va fi mai bogat și mai apreciat.

> Vă rugăm să încercați să completați formularul de pe calculator (nu de pe mobil) și să verificați că ați dezactivat extensia de tip AdBlock (nu avem reclame dar uneori această extensie blochează trimiterea formularului). Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau întâmpinați dificultăți vă rugăm să ne contactați pe Facebook sau prin pagina de Contact.


Vă rugăm să nu uitați să trimiteți formularul.

Vă mulțumim!


Nume și Prenume

(nu va apărea public - utilizat doar pentru a va putea contacta)
(nu va apărea public - utilizat doar pentru a va putea contacta)

Data nașterii (anul este opțional - vrem doar să știm când să vă transmitem, La mulți ani!)

(muzeul satului/cetate/coline/padure...)
(numele și dacă aveți un link către site-ul lui, sau contul lui de Facebook)
(numele și dacă aveți un link către site-ul lui, sau contul lui de Facebook)
(câteva detalii despre vestimentație, și producătorul/vânzătorul acesteia)
(salonul sau persoana care s-a ocupat, și localitatea sau site-ul lor)
(câteva detalii despre florărie și tipul de buchet)
(sau ce v-a determinat să aveți această ședintă foto tradițională - ne poate ajuta în a scrie câteva cuvinte despre ședința foto - voi decideți ce vreți să partajați cu noi. De exemplu: cum v-ați întâlnit, de cât timp sunteți împreună, în ce localitate locuiți, ce tradiții/obiceiuri ați urmat pe parcurs ... etc.)
Cu ce vă ocupati zi de zi? (valabil pentru ambii miri) Ex: un job anume, ați înființat o firmă/oferiți anumite servicii... (opțional - nu va fi prezent în articol fără a fi aprobat de dvs, dar este util în a putea întelege contextul și a crea articolul, sau chiar pentru a vă putea promova serviciile oferite, în cazul în care ați înființat o firmă sau oferiți anumite servicii - de exemplu am avut miri care au completat formularul și sunt cântăreți de muzică populară, și pentru ei am creat conturi dedicate, pentru a-i putea ajuta în a-și promova serviciile, deasemeni pentru unii care crează veșminte tradiționale, etc.)

Vă rugăm să ne trimiteți câteva poze(la rezoluție de minim 2048px)/filmulețe cu nunta dumneavoastră și să ne acordați dreptul de a le publica pe site-ul nostru și pe conturile noastre de pe rețelele sociale, cu referire la articolul dedicat nunții dumneavoastră. Puteți adăuga aceste fișiere pe următoarea pagină de Dropbox sau să completați câmpul de mai jos cu link-ul către poze:

https://www.nuntatraditionala.ro/util/incarcare-poze/