În această secțiune veți găsi informații despre cum vă puteți revendica listarea(o pagină de furnizor de servicii) pe platforma noastră NuntaTraditionala.ro. Pentru a putea revendica listarea, trebuie mai întâi să vă creați un cont de utilizator(în cazul în care nu aveți deja unul), apoi să cereți revendicarea listării.

Înregistrare Cont

  1. Deschideți următoarea pagină: Înregistrare cont sau apăsați pe butonul Înregistrare, disponibil în colțul din dreapta sus. Următorul meniu va fi afișat:

 - Cum să creezi o pagină dedicată

  1. Aveți posibilitatea de a vă înregistra utilizând contul de Facebook, Google, Twitter sau Pentru acest lucru nu trebuie decât să faceți click pe unul din butoanele afișate în meniul descris la pasul 1. Dacă veți alege această opțiune nu va mai trebui să realizați pasul 3, contul d-voastră a fost deja înregistrat
    Dacă doriți să vă creați un cont fără să folosiți unul din conturile menționate mai sus, nu trebuie decât să completați datele din formularul afișat iar la final să faceți click pe butonul Înregistrare.
     - Cum să creezi o pagină dedicată

Revendicare Listare

  1. Intrați pe pagina cu listarea dumneavoastră și apăsați pe butonul „Revendică” – după cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

 - Cum poți să-ți revendici listarea

  1. Completați formularul de pe pagina dedicată revendicării listării dumneavoastră și apăsați pe butonul „Revendică”

 - Cum poți să-ți revendici listarea

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați- Contact NuntăTradițională

Vă mulțumim că ați acceptat să faceți parte din acest proiect.

Cu stimă,
Echipa Nuntă Tradițională.