Pentru a răspunde cererilor și a vă putea ajuta în promovarea serviciilor într-un mod util și organic, am decis să vă punem la dispoziție câteva opțiuni de bază.

Fiecare pachet este conceput în așa fel încât să vă permită să câștigați vizibilitate și puncte la nivel de optimizare în motoarele de căutare (SEO – Google/Bing), prin intermediul link-urilor publice și indexabile către site-urile personale (backlink), date de contact vizibile în mod public pentru a putea fi contactați în direct fără a cere viitorilor clienți de a-și crea un cont pe platforma noastră și în special de a putea fi afișați în lista de furnizori recomandați.

Abonamente:

 

  1. Pachet Start50 euro/an – Acest pachet vă acordă posibilitatea de a avea datele de contact de pe listarea dumneavoastră publice pentru a putea fi contactați în direct. De asemenea, link-ul către site-ul personal va fi activ pe listarea(pagina) dedicată serviciilor dumneavoastră și în cadrul articolului în care ați fost menționați ca și furnizori de servicii. (*Furnizorii care nu optează pentru un pachet de promovare vor avea în cadrul articolelor doar link-urile către listarea de pe site-ul nostru sau către profilul de Facebook).
  2. Pachet Promovat20 euro/lună – Acest pachet include toate opțiunile din pachetul Start, și în plus posibilitatea de a fi marcați ca și furnizor promovat, ceea ce înseamnă că veți apărea printre primii pe paginile cu furnizori. Veți beneficia de o postare gratuită de bun venit pe rețelele sociale cu mențiunea paginii dumneavoastră. Pentru abonamentele semnate anual, beneficiați de o postare la 3 luni pe rețelele sociale cu mențiunea paginii dumneavoastră.
  3. Pachet Recomandat50 euro/lună – Acest pachet include toate opțiunile pachetului Promovat, și în plus veți fi recomandat pe pagina principală și veți apărea în meniul lateral pe fiecare pagină care conține liste de furnizori. Pentru abonamentele semnate anual, beneficiați de o postare pe lună pe rețelele sociale cu mențiunea paginii dumneavoastră.
  4. Pachet Producător/Comerciantde la 20 euro/lună pentru 20 de produse – Acest pachet este destinat vânzătorilor care doresc să-și promoveze produsele prin intermediul platformei noastre. Veți putea crea propria vitrină cu produse și să redirecționați clienții către magazinul online, email, telefon sau rețele sociale. De asemenea, veți putea beneficia și de opțiunile incluse in pachetul Start. Fiecare produs în parte va avea propria pagină cu poze și detalii. In pachetul de bază puteți publica până la 20 de produse, iar restul produselor vor fi taxate la prețul de 1 euro per produs per luna.

Opțiuni unitare:

  1. Postare ofertă specială pe conturile noastre de rețele sociale cu mențiune pagină și link către site-ul dumneavoastră – 50 euro – ofertă vizibilă maxim o lună.
  2. Postare ofertă specială pe conturile noastre de pe rețelele sociale cu mențiune pagină și link către site-ul dumneavoastră – 100 euro – ofertă vizibilă până la 3 luni.
  3. Articol dedicat serviciilor dumneavoastră – 150 euro per articol – conținutul este redactat de echipa noastră sau poate fi redactat și de dumneavoastră dar va trebui să fie în concordanță cu restul site-ului și validat de noi, poate conține link către site-ul personal, va fi postat pe rețelele sociale – serviciu exclusiv pentru furnizorii de servicii legate de nunți și comercianții de produse tradiționale.

Înainte de a opta pentru un pachet vă rugăm să ne contactați.

Pentru pachete personalizate ne puteți contacta în direct prin intermediul paginii de contact sau prin rețelele sociale.

Plata pachetelor se va face în urma proformei primite pe email, la cursul BNR + 2% prin ordin de plată către SC Atrium Labs SRL – dezvoltatoarea proiectului NuntaTraditionala.ro. Factura va fi eliberată în momentul în care este confirmată plata.

Atenție ! Aceste oferte comerciale sunt supuse unor condiții, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Ne rezervăm dreptul de a refuza promovarea serviciilor care nu au legătură cu proiectul nostru sau conțin link-uri către site-uri cu conținut politic, rasist, obscen, infectat cu viruși sau alte probleme tehnice. În cazul în care vom descoperi astfel de neregularități vă vom notifica prin email sau telefon și vom dezactiva promovarea până la rezolvarea problemelor.

Cere acum mai multe detalii.

Contact

Tel: +40 371 780 300

Email:

Facebook – Facebook Messenger – Instagram – Twitter – Google+