Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Dans

Dance Today Verificat

0 / 5

Mă numesc Monica și sunt instructor de dans specializat în cursurile pentru adulți. Dance Today este un studio nou, vesel si aerisit, creat din pasiunea pentru dans.

Ador cursurile de dans pentru perechile de miri… Ador provocarea fiecărei coregrafii, ador să lucrez cu oameni noi cărora să le descopăr personalitatea și să mă străduiesc să le fac dansuri cât mai potrivite pentru povestea lor de dragoste.

Fiecare dans al mirilor este unic și îmi place să îl vizionez cu emoție atunci când mirii îmi trimit filmările, a doua zi după eveniment.

În cei 10 ani în care am pregătit peste 200 de perechi de miri am descoperit necesitățile unui dans de nuntă și obstacolele întâlnite în timpul acestuia și am învățat să le combin cu realizarea unui dans spectaculos care merită aplaudat cu emoție de invitați.

Recomand ca Dansul mirilor să fie dansat pe melodia preferată de viitorii soți, creându-și astfel un moment special și cât mai personal de care să se bucure toată viața.

Melodia nu trebuie neapărat să fie un vals clasic ci doar să le reprezinte iubirea și personalitatea. Voi găsi întotdeauna un ritm potrivit pe orice melodie dorită.

Vă invit in studioul meu pentru a învața coregrafia care vi se potrivește!

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Monica Mitu
  • Adresă Bucuresti, sector 3, Soseaua Mihai Bravu nr. 227 (Piata Muncii)

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii