Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Coafură și machiaj

Suzana Visan Make-up Artist Revendică

0 / 5

Pasiunea mea pentru machiaj a inceput inca din timpul liceului. Petreceam ore intregi citind reviste, albume, carti de specialitate si studiam machiaje realizate de profesionisti fara sa imi dau seama cand trece timpul. Cu ocazia asta am absolvit si prima scoala, cele mai incantate fiind colegele si prietenele mele care imi serveau drept model.

Totul a inceput ca un hobby, o pasiune careia treptat, am inceput sa ii acord tot mai mult timp, transformandu-se incet, in meseria pe care o practic zi de zi si in care pun atat de mult suflet!

Astfel mi-am aflat misiunea, aceea de a te ajuta sa-ti descoperi frumusetea si sa scoti la suprafata intreaga bogatie a potentialului tau!

Imi place frumosul, arta, armonia si simt nevoia sa le creez in fiecare zi! Iubesc machiajul pentru ca este o arta complexa care necesita, printre altele, dedicatie si empatie, iar cea mai mare satisfactie ca make-up artist o am atunci cand vad bucuria, zambetul si emotia traite de tine la “intalnirea” cu oglinda.

O forma de arta, dar si de auto-descoperire, imi place sa privesc machiajul ca o terapie prin frumos! Il consider o incredibila forma de rasfat atat pentru chip, cat mai ales pentru suflet. O joaca permanenta cu nuante, culori, texturi sublime, umbre si lumini, consider machiajul un exercitiu de imaginatie prin care descopar, invat si ma perfectionez continuu. Pentru ca fiecare chip spune o poveste diferita…

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Str Frumoasa nr 17, Bucharest, Romania

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii