Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Flori, Lumânări și decorațiuni

Floral Couture Revendică

0 / 5

Fiecare are propria filosofie a iubirii: unii au faurit-o din lemn .., altii din piatra .., noi din flori ..

Clientii nostri vin la noi cu diverse si numeroase dorinte. Au la dispozitie timp extrem de limitat, dar cu totii au un lucru in comun: dorinta de a beneficia de organizarea perfecta a evenimentului visat. Colaborarea cu profesionistii de la Floral Couture va va aduce linistea sufleteasca ce e de nepretuit in astfel de momente!

Punerea in opera a unei nunti este o bucurie absoluta. Pentru definitivarea designului nuntii voastre ne folosim de texturi, culori, o gama larga de flori precum si de multa imaginatie si atentie desavarsita la cele mai mici detalii.

Va puteti alunga toate grijile si le puteti lasa in seama Floral Couture, in timp ce noi planuim si organizam nunta dvs. de vis, evenimente corporate, aniversari sau zile de nastere, botezuri, sau orice alt eveniment care necesita implicarea unor profesionisti, astfel incat totul sa decurga exact asa cum v-ati dorit.

Suntem o companie formata din profesionisti cu o vasta experienta si expertiza in organizarea de evenimente si decoratiuni specifice, gata sa venim in intampinarea oricaror cerinte pe care le veti avea in planningul si organizarea evenimentului dorit, astfel incat pana si cele mai delicate detalii sa fie asa cum vi le doriti.

Avem responsabilitatea de a ne asigura ca un eveniment organizat de noi va fi planificat de la inceput si pana la sfarsit pentru a va face fericiti. Luam in calcul fiecare aspect de care e nevoie sa avem grija, de la cele mai evidente si pana la cele mai fine detalii, pentru ca satisfactia dvs. sa fie deplina.

Va dam posibilitatea de a fi liberi de grijile si problemele ce apar atunci cand se organizeaza un eveniment. in timp ce va veti bucura de un moment important al vietii dvs. noi ne vom asigura ca totul este organizat exact asa cum v-ati dorit.

De asemenea, va punem la dispozitie o mare varietate de idei creative, informatii despre trendurile actuale sau stiluri ce se preteaza locatiei dvs. Credem in posibilitatea de a face fiecare eveniment unic si memorabil pentru toti cei prezenti.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Damaschin Diana / Ababei Ilinca
  • Adresă Suceava

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii