Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Flori, Lumânări și decorațiuni

Maururu Revendică

0 / 5

In 1980 cand Serele Codlea incepeau sa isi exitinda reteaua de magazine in sudul tarii, Nicolae Maria a crezut in acest proiect ambitios pe atunci si a deschis printre primele florarii, ale lor din judetul Arges, la Campulung Muscel. Construite la jumatatea secolului XIX, de catre sasi, Serele Codlea, au avut timp si rabdare sa invete din experienta olandezilor ajungand si primii gradinari ai Casei regale de Hohenzollern. Gratie unor traininguri serioase sustinute de floristi olandezi, japonezi, experti in ikebana, astazi, Nicolae Maria continua impreuna cu fiica ei Nicolae Ruxandra, sub brandul Maururu, calatoria de mai bine de 35 de ani in domeniul design-ului floral.

Cu sute de nunti realizate in ultimii ani, zeci de mirese sau mamici pentru care au facut acea zi oricum unica si importanta, sa fie parfumata, memorabila si infloritoare la propriu Maururu sustine evenimentele naturale si personalizate 100%.

Fiecare eveniment din viata noastra este special si are nevoie de oameni care sa inteleaga si sa transpuna acest lucru. De-a lungul anilor Maruru a adaptat designul florar in zeci de moduri si idei, a sfidat gravitatia cu negandite arhitecturi florare, a indulcit sau a salbaticit buchete si aranjamente, totul pentru a aduce specialul din fiecare la lumina, in cel mai natural si firesc mod cu putinta.

Miri ce au achiziționat de la acest furnizor

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Designer Florist Ruxandra Nicolae
  • Adresă Bd Unirii,Nr 57,sector 3, București

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii