Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Flori, Lumânări și decorațiuni

Satori Art & Event Design Verificat

0 / 5

Ne place sa alocam suficient timp pentru a-ti intelege viziunea, a-ti descoperi stilul si a afla cat mai multe informatii despre povestea ta, punand intrebari bine gandite si ascultând cu atentie. Sursele de inspiratie pentru un eveniment sunt nelimitate, si fiecare dintre ele este doar o piesa de puzzle care asteapta sa se aseze la locul sau si sa completeze povestea evenimentului tau.

Odata ce am convenit asupra unei directii de design, vom crea un panou de inspiratie cu toate ideile de implementare, care va reflecta in mare aspectul evenimentului, astfel incât sa va puteti vedea viziunea prinzand viata.

La Satori Art & Event Design, privim fiecare nunta / eveniment drept un capitol din basmul vostru unic si personal, asteptand sa prinda contur si sa fie impartasit cu cei dragi. Noi tratam fiecare eveniment cu mare grija si atentie, iar marea noastra satisfactie este sa vedem nunta de vis a fiecarui cuplu prinzând viata. Este misiunea noastra de a crea evenimente rafinate si memorabile, care sa reflecte stilul si personalitatea ta.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

    Adaugă o recenzie

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii