Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

Cezar Machidon Verificat

0 / 5

Sunt Cezar, fotograf de nunta si calator, indragostit de natura si oameni.

Sunt licentiat in Jurnalism si absolvent al Scolii de Arta din Bucuresti, sectia Arta Fotografica. De 5 ani sunt casatorit cu solista de folclor romanesc Ileana Machidon si avem impreuna 3 copii minunati.

Locuiesc in Curtea de Arges dar nu am limite in a te urma pentru a-ti documenta povestea.

Iubirea este ceva tainic, dar sunt increzator ca in fotografiile mele surprind multe expresii ale iubirii. Imi place fotografia gandita, cu o compozitie puternica si cu emotii sincere.

Fotografiez pentru ca imi place libertatea, iar nimic nu este mai liber decat arta. Libertatea ma inspira sa calatoresc, sa hoinaresc prin paduri, sa merg cu bicicleta, sa alerg sau sa privesc cerul.

Caut sa pastrez lucrurile simple si nu iti voi face promisuni false. Eu doar iti voi documenta nunta, povestea ta, asa cum o vad eu si in cel mai sincer mod. Imi place sa te fotografiez asa cum esti, spontan, deschis si in lumina naturala.

Viata se rezuma, intr-un final, doar la un singur lucru, cei pe care-i iubesti. Si de aceea e important sa-i poti regasi mereu in fotografii. Asa ca, hai sa cream impreuna povestea nuntii tale.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Curtea de Argeș, Romania

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii