Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Locație petrecere

Complex Stejarul Galati Revendică

0 / 5

Cele 3,4 ha a Complexului Stejarul sunt incadrate in zona de agrement a Padurii Garboavele, in punctul cel mai inalt al zonei.
Complexul a fost intergral refacut in anul 2008, el fiind reconstruit pe amprenta existenta a unui bine cunoscut restaurant al orasului Galati. Complexul este dotat cu hotel de 3*, teren sintetic de fotbal, piscina de adulti si de copii, loc de joaca pentru cei mici ,terase si foisoare din lemn pentru luat masa in natura. De asemenea Complex Stejarul este dotat cu un restaurant elegant pentru evenimentele speciale in interior si o terasa extrem de incapatoare pentru cei care vor sa sarbatoreasca in aer liber.

Complex Stejarul iti este alaturi si te sprijina pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei pana la plecarea ultimului invitat. Un meniu atent selectionat, o oferta adaptata cerintelor tale si un portofoliuvariat de produse exclusiviste. Si nu in ultimul rand, o atentie desavarsita pentru fiecare detaliu in parte.
Impreuna cream solutii special personalizate, astefel incat fiecare moment sa fie unic si ireprosabil.

Complexul dispune de mese rotunde, patrate sau dreptunghiulare cu diferite modele de scaune, disponibile in exclusivitate pentru fiecare locatie. Pentru dotarile noastre dispunem de huse de scaune, funde ornamentale, fete de masa, naproane, servetele decorative, ornamente de masa.

Ambele piscine sunt  iluminate si pot fi decorate pentru evenimentele ce au loc in zona lor. Printre decoratiunile proprii complexului se numara nuferi artificiali sau lumanari speciale pentru apa, lumanari de exterior, jocuri de lumini exterioare, stalpisori ornamentali, candy bar-uri, sculpturi din gheata, fantana de ciocolata sau de sampanie, covoare pentru primirea invitatilor de diferite culori si multe altele.

 
Rezervări online – Complex Stejarul Galați

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
10:00 - 23:00 10:00 - 23:00 10:00 - 23:00 10:00 - 23:00 10:00 - 00:00 10:00 - 00:00 10:00 - 23:00

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Padurea Garboavele, Galati

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii