Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Locație petrecere

Domeniul Manasia Revendică

0 / 5

Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată prin crearea cadrului perfect pentru experiențe sofisticate și memorabile, adaptate mediului social contemporan.

O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, se redeschide publicului larg și devine astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Cu rădăcini la început de secol XVII, Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă.

Cu integritate și respect față de bogata valoare istorică a locului, o echipă impresionantă de arhitecți și decoratori, sub atenta îndrumare a actualilor proprietari – Ariadna Löwendal Dănilă și soțul său – restauratorul Dorin Dănilă, alături de arhitectul șef Alexandra Chiliman Juvara, dau un nou suflu acestei proprietăți.

Saloanele conacului, parcul cu pavilionul exterior, precum și crama sunt ideale pentru a găzdui nunți sau botezuri sofisticate, aniversări sau alte petreceri private. Serviciile oferite acoperă toate nevoile unui client și sunt croite în funcție de solicitările speciale ale acestuia

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă INTRAREA CONACULUI NR 1 A, MANASIA, ROMANIA

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii