Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Locație petrecere

Hotel Turist Revendică

0 / 5

Situat ultracentral, hotelul are o locație excelentă, cu acces ușor la centrul Fălticeniului (3-5 min). Hotel Turist este un nume de referință în industria ospitalității din zona Moldovei. Hotelul oferă garanția unei șederi perfecte atât turiștilor veniți pentru afaceri cât și iubitorilor de calătorii. Oaspeții noștri revin cu drag la Hotel Turist Fălticeni. Oferim un pachet de servicii de cazare la un preț fară egal, confort de 3 stele în camere spațioase, plăcute și atent utilate.

Clădirea functionează ca hotel incă din anul 1976. Proaspăt renovat în urmă cu 3 ani, dupa un proces de restaurare și redecorare, Hotel Turist iși așteaptă oaspeții cu bucurie și căldura. Fiind un hotel în Fălticeni situat aproape de centru, diverse atracții turistice sunt disponibile la numai câteva minute depărtare.

Hotelul reprezintă opțiunea perfectă de cazare la cele mai bune prețuri din Fălticeni pentru turiști, călătorii de afaceri sau pentru cei care se află în tranzit prin oras. Hotelul de trei stele Turist din Fălticeni oferă servicii menite să satisfacă toate gusturile și cerințele clienților săi.

Obiectivul hotelului Turist Fălticeni este cel de a îndeplini nevoile oaspeților, oferind cele mai bune prețuri atât pentru cazare, cât și pentru organizarea evenimentelor. Astfel, clienții fideli ai hotelului revin de fiecare dată pentru a retrăi plăcerea de a petrece timpul într-o atmosferă caldă și ospitalieră oferită de personalul unitații.

Capacitate:

Sala A – 260 locuri
Sala B – 350 locuri

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Str. Nicolae Beldiceanu, nr.8b, Fălticeni, jud. Suceava

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii