Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Locație petrecere

The Old Sibiu Bucuresti Verificat

The tast of transylvania

0 / 5

Situat in centrul Bucurestiului in spatele Hotelului Novotel pe Calea Victoriei, 5 minute pana in parcul Cismigiu, cu acces facil din toate zonele Bucurestiului, avand parcare privata si terasa, restaurantul The Old Sibiu este o locatie eleganta ce imbina intr-un mod placut lemnul masiv cu sticla si oglinzile, conceptul circular oferind o ambianta speciala de caldura si intimidate pentru orice tip de eveniment.

Capacitatea locatiei este de pana la 170 de locuri dispuse pe doua nivele, iar bucataria noastra are o suprafata generoasa care permite realizarea tuturor preparatelor culinare. Echipa de profesionisti din cadrul bucatariei este angajata permanent si toate meniurile se realizeaza de catre bucatarii nostri, iar degustarea este din partea casei.

In cadrul locatiei noastre veti fi surprinsi de profesionalismul personalului, de atmosfera calda si prietenoasa, de gustul perfect al mancarurilor dvs preferate servite in portelan de cea mai buna calitate, dar si in strachini de lemn, stravechi asa cum o impune traditia transilvaneana.
NUNTI SI BOTEZURI
Pentru momente unice, memorabile si pline de iubire echipa noastra, formata din profesionisti dedicati va acorda o atentie deosebita evenimentului dumneavoastra, transformandu-l intr-un prilej de bucurie si sarbatoare.

Ofertele noastre pentru nunti si pentru botezuri au fost gandite astfel incat aceste evenimente sa ramana cu adevarat memorabile pentru dumneavoastra.

EVENIMENTE CORPORATE & MORE

Evenimente corporate, company party, prezentari de moda, lansari de produse, banchete, petreceri private, cu toate acestea suntem familiarizati in cadrul locatiilor noastre.

Eleganta locatiei, diversitatea meniurilor, ambianta speciala, sonorizarea si muzica de buna calitate, serviciile de buna calitate fac ca Restaurantul The Old Sibiu sa fie locul special pentru evenimentele voastre.

 • Slogan The tast of transylvania
 • Culoare brand
 • Categorie listare Locație petrecere / Restaurant
 • Locație / Regiune București
 • Ring de dans Da
 • Parcare Da
 • Decor sală decor mese invitati, lumini ambientale
 • Decorare sală Da
Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
12:00 - 22:00 00:00 - 22:00 00:00 - 22:00 00:00 - 22:00 00:00 - 23:00 00:00 - 23:00 -

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

 • Persoana contact Manager The Old Sibiu
 • Adresă Str. Ion Otetelesanu, nr. 3A-3B
  Bucuresti, Sector 1

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii