Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Locație petrecere

Vatra Neamului Chișinău Revendică

0 / 5

Restaurantul – muzeu “Vatra Neamului” va invita sa savurati din bucatele si bauturile domnesti, intr-o ambianta in care istoria se combina cu eleganta.

Vizitând restaurantul o dată, va apărea dorința de a-l vizita din nou, pentru că de fiecare dată descoperi pentru sine ceva nou.

O aromă specială îi oferă restaurantului acompaniamentul muzical, pentru că în fiecare seară aici răsună muzică tradițională într-un spectacol live.

Pe lângă sălile din interior restaurantul are și o terasă, pe care este amplasată o fântână frumoasă, o mulțime de vase cu flori, și există o scenă unde muzicienii cântă. În restaurant s-a încercat să se reflecte istoria Moldovei, prin faptele și gândurile celor mai buni dintre strămoșii săi. O mare parte de muncă a fost realizată în colaborare cu istoricii din țară, pentru a crea în acest restaurant o atmosferă autentică a secolelor trecute. Stilul interiorului, mobilierul, produsele alimentare și muzica, toate au fost alese ținând cont de tradițiile epocii trecute.

Moldova a simțit întotdeauna influența asupra sa a celor mai puternice țări vecine, astfel încât în cultura gastronomică a sa pot fi găsite caracteristici de origine turcă, slavă, germană, baltică și alte tipuri de caracteristici. Și în meniul restaurantului pot fi găsite o varietate de feluri de mâncare de la vecinii noștri.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
11:00 - 00:00 11:00 - 00:00 11:00 - 00:00 11:00 - 00:00 11:00 - 00:00 11:00 - 00:00 11:00 - 00:00

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Chișinău, str. Pușkin 20B, Republica Moldova

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii