Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Muzică

Florentina Vlad Revendică

0 / 5

M-am nascut in comuna Bogdan Voda, Maramuresul istoric. 
Copilaria mi-am petrecut-o impreuna cu familia mea , bucurandu-ma de frumusetea satului, simplitatea oamenilor crescuti cu respect si dragostea de munca si frumos, pastratori ai traditiilor si porului popular.
Primii ani de scoala i-am facut la Bogdan Voda si Scoala Populara de Arta ” Liviu Borlan” Sighetul Marmatiei, apoi am absolvit cursurile Liceului de Arte din Baia Mare, in prezent sunt studenta la Academia de Muzica Gh. Dima din Cluj Napoca.
De mica am fost fascinata de frumusetea cantecului popular , din aceasta zona a Maramuresului. Am inceput sa cant in anul 2006, cand ma rugam de mama sa ma inscrie la o ” scoala populara de arta”, aceasta neavand incredere in mine pe vremea aceea. La insistentele mele si a doamnei invatatoare , mama m-a inscris la scoala populara. Ii multumesc si azi invatatoarei mele Negru Elena pentru descoperirea talentului meu si tot sprijinul acordat. Cu trecerea anilor am invatat multe, iar mama si familia mea erau tot mai mandrii de mine si rezultatele mele.
Incepand cu anul 2010 am participat la numeroase festivaluri de folclor unde am obtinut rezultate mai mult decat incurajatoare .

Nunți la care acest furnizor a participat:

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

    Adaugă o recenzie

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii