Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Muzică

Formația Romantic Revendică

0 / 5

Formatia Romantic, una dintre cele mai cunoscute în Suceava, va invita sa petreceti momente deosebite alaturi de membrii acesteia.
Formatia are în componenta doua voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogata experienta în domeniu care s-au remarcat în cadrul a numeroase festivaluri nationale de profil. Repertoriul trupei este vast si variat, din stiluri precum, Dance, Latino, Pop-rock, Country, Jazz, Blues, Evergreen, Vals, Tango, Etnic, dar si muzica populara româneasca, lautareasca si de petrecere.
Orice eveniment poate deveni special si de neuitat, în compania acestor muzicieni de valoare, cu o bogata experienta atât în tara cât si în strainatate. Formatia Romantic este apreciata atât de tineri cât si de cei mai putin tineri, gratie repertoriului bogat, iar evenimetele la care acestia participa se tranforma intr-un adevarat spectacol.
Daca aceasta scurta prezentare nu v-a convins, ascultati materialele audio si vizionati clipurile de pe acest site. Ele vorbesc de la sine despre profesionalismul, talentul si daruirea acestor muzicieni care va ofera muzica de calitate pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

  • Categorie listare Formație
  • Locație / Regiune Suceava/ Suceava
  • Tip muzician Artist
  • Stil de muzică Populară, Traditională, Dance, Latino
  • Material inclus Da

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Suceava

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii