Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Muzică

Ion Paladi Revendică

0 / 5

Nascut la 10 octombrie 1984 in satul Chiscareni Raionul Singerei la nordul Basarabiei. Tatal Gheorghe si mama Eugenia Paladi avind 3 baieti , Ion, Constantin si Petru , Ion find cel mai mare dintre ei. Ion a început sa cînte de la virsta de 5 anisori cintind mereu prin prejurul casei parintesti.

La data de 3 martie 2009 are loc primul spectacol solo cu genericul ,,Pe mine mă cheamă Ion,,la ,, Paltul Naţional ,, din Chişinău find acompaniat de orchestra Lăutarii condusă de maestrul Botgros . Invitaţii acestui spectacol find — Nicolae Glib, Nicolae Ciubotaru, Adriana Ochişanu, Lidia Bejenaru Grupul ,,Steluţa,, din Botoşani condus de doamna Mariana Honceru şi invitat special IONUT DOLĂNESCU. Un spectacol la care sa lucrat trei luni de zile şi au participat peste 500 de oameni în spectacol , ( dansatori, copii, batrini, actori…) .

Tot în acest timp este lansat pe piaţa Romaniei albumul ,,Bine-i şade mesei mele,, Iar Ion este ivitat tot mai des la spectacole şi nuntile frumoase din Romania.
La 26 martie este ziua in care preşedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin i-a conferit Titlul Onorific ,,Artist Emerit,,

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Singerei, Chiscareni

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii