Echipa de la NuntaTraditionala.ro caută colaboratori independenți, redactori articole (copywriter) despre obiceiuri și tradiții românești, veșminte tradiționale sau sfaturi de organizare pentru nunți tradiționale.

Înainte de a începe redactarea unui articol, trebuie să verificați dacă nu avem deja unul asemănător pe site sau dacă nu lucrăm la ceva asemănător (ar fi bine să ne trimiteți un mesaj ceva detalii înainte să începeți să scrieți).

Puteți vedea ce avem deja scris pe site, în general regăsiți articolele după categorii dar puteți să utilizați și funcția de căutare.

https://www.nuntatraditionala.ro/vesminte-traditionale/

https://www.nuntatraditionala.ro/idei-sfaturi/

https://www.nuntatraditionala.ro/obiceiuri/

Editarea acestor articole implică următoarele condiții:

  1. Nu aveți voie să copiați articolul de pe un alt site/carte… scris de un alt autor
  2. Trebuie scris într-un stil literar (încercați să vă limitați entuziasmul, nu este vorba de un ziar de scandal)
  3. În cazul în care preluați un text trebuie să menționați sursa (nume carte și autor sau link către site… etc. )
  4. Drepturile de autor și de publicare vor fi transferate către Nuntă Tradițională
  5. O dată publicat pe site-ul nostru, nu mai aveți dreptul să-l republicați pe alte site-uri, fără a primi aprobarea noastră.

În funcție de redactor, colaborarea poate fi de mai multe feluri:

  1. Portofoliu redactor(copywriter) – articolul redactat în mod gratuit pentru promovare personală și astfel crearea unui portofoliu pentru viitoare oportunități ca și copywriter.
  2. „Guest post” – articol redactat în mod gratuit pentru a putea primi promovare personală sau pentru anumite produse/servicii care au legătură cu tradiționalul, nu mai mult de o mențiune cu link în cadrul articolului. Atenție, trebuie să ne contactați înainte de a scrie articolul, pentru a putea valida că link-ul pe care doriți să-l menționați este ok. Nu acceptăm link-uri de tip afiliere, link-uri către site-uri infectate sau care încearcă să inducă în eroare vizitatorii, link-uri către site-uri care nu au relevanță cu domeniul nunților tradiționale sau ale tradițiilor românești. Ne păstrăm dreptul de a șterge link-ul în cazul în care descoperim o abatere de la reguli. (veți fi notificați în acest caz)
  3. Articol plătit – articolul redactat în mod independent (freelancing) va fi plătit de noi în funcție de o discuție prealabilă pe baza conținutului. (în momentul de față nu avem posturi libere pentru angajare, deci veți fi considerați persoane independente fără rol în cadrul societății comerciale care administrează proiectul)

Dacă vă interesează să scrieți pentru noi sau aveți alte idei decât cele prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați pe Facebook (mesaj privat pe pagina noastră) sau prin intermediul formularului de contact, și să precizați câteva detalii despre dumneavoastră.

Vă mulțumim că doriți să faceți parte din proiectul nostru.