Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Verighete și bijuterii

Bijuteria Stil Revendică

0 / 5

Câteodată, e mai bine să lași să vorbească de la sine lucrurile pe care le faci. E mult mai grăitor și deseori relația devine mai apropiată.

De aceea, se cuvine să ne prezentăm în câteva cuvinte și să vă facem părtași la povestea noastră. Pasiunea pentru bijuterii a fost dintotdeauna aproape de noi, de familia noastră. Activitatea a început acum mult timp, când ne-am dat seama că noi vedem în bijuterii mai mult decât simple accesorii. Le apreciem însemnătatea și puterea pe care o au asupra fiecăruia dintre noi. Pas cu pas, am urmărit să le înțelegem rostul și să încercam să le facem potrivite celor care ne trec pragul.

Am pornit la drum cu credința și am realizat propriul nostru atelier de producție. Timpul petrecut acolo e cel care ne-a ajutat să căpătăm experiență și curaj. Astăzi, toate eforturile depuse de-a lungul celor 20 de ani de experiență și încercări ne-au adus în locul potrivit.

Iar mai departe a însemnat și înseamnă și astăzi să construim bijuterii cu personalitate, astfel încât purtătorul să se regăsească în designul și în povestea acestora. Ne identificăm din plin cu ce facem.

Miri ce au achiziționat de la acest furnizor

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Sediu Central: Râmnicu-Vâlcea, str. Matei Basarab, nr.4B
    Magazin Râmnicu-Vâlcea: Calea lui Traian, nr.114, bl.L

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii