Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Ii tradiţionale si produse handmade, cu dragoste

Flori de IE promovează ia românească si produsele tradiţionale, autentice, create cu atenţie şi delicateţe. Piesele vintage, împreună cu cele noi, sunt realizate exclusiv manual, în comunităţi în care s-au transmis tradiţia şi talentul. Susţinem astfel antreprenoriatul în mediul rural, creăm locuri de muncă şi încurajăm talentul autentic.

„Flori de ie” este un proiect proaspăt, centrat pe ia populară romanescă, gândit și prezentat de drag, din dorința și nevoia de a readuce în atenție acest gen de artă populară, împletit inevitabil cu viața cotidiană a fiecărui individ din România, timp de sute de ani. Colecția numără câteva zeci de costume populare românești vechi de la câteva zeci de ani, la o sută și chiar mai mult.

Fiecare IE reprezintă o poveste de viață, un mod de a trăi și a munci, un vis. IIle au fost restaurate, analizate și certificate de către un expert etnograf, tocmai pentru că ia românească nu reprezintă doar o simplă lucrătură manuală în culori.

Ia este artă, creativitate, muncă plină de răbdare, dar și simbol energetic sublim, sumă de elemente de decor antropomorf sau geometric inteligent stilizat – un întreg original!

Istoria neamului românesc se regăsește în acest obiect vestimentar și doar ochiul inspirat poate să descifreze și să aprecieze povestea ce se ascunde în IE

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Mall Promenada in magazinul Molecule F, Calea Floreasca, Bucuresti, Romania

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii