În această secțiune veți găsi informații despre cum vă puteți crea un cont și o pagină de furnizor de servicii pe platforma noastră NuntaTraditionala.ro.

Înregistrare Cont

 1. Deschideți următoarea pagină: Înregistrare cont sau apăsați pe butonul Înregistrare, disponibil în colțul din dreapta sus. Următorul meniu va fi afișat:

 - Cum să creezi o pagină dedicată

 1. Aveți posibilitatea de a vă înregistra utilizând contul de Facebook, Google, Twitter sau Pentru acest lucru nu trebuie decât să faceți click pe unul din butoanele afișate în meniul descris la pasul 1. Dacă veți alege această opțiune nu va mai trebui să realizați pasul 3, contul d-voastră a fost deja înregistrat
  Dacă doriți să vă creați un cont fără să folosiți unul din conturile menționate mai sus, nu trebuie decât să completați datele din formularul afișat iar la final să faceți click pe butonul Înregistrare.
   - Cum să creezi o pagină dedicată

Cum să creezi o pagină dedicată

 1. Apăsați pe butonul de Adaugă un nou furnizor. Acesta se găsește în colțul din dreapta sus a site-ului și este afișat pe toate paginile site-ului nostru. Sau puteți folosi următorul link pentru a deschide direct meniul de creare a unei noi pagini: https://www.nuntatraditionala.ro/gestiune-listari/creare-listare/
   - Cum să creezi o pagină dedicată
 1. Odată ce ați făcut click pe butonul de la pasul 1, următorul meniu va fi afișat:
   - Cum să creezi o pagină dedicatăSelectați categoria paginii pe care doriți să o creați, în funcție de serviciile pe care le puneți la dispoziție.  Exemplu: dacă vă ocupați cu servicii de organizare de nuntă, selectați categoria Organizatori, dacă sunteți fotograf selectați categoria Fotograf și cameraman.
 1. Dacă sunteți deja înregistrat și autentificat pe platforma noastră puteți să săriți peste acest pas.În cazul în care nu aveți deja un cont, veți fi redirectat către pagina de creare cont. Urmăriți pașii descriși în secțiunea Înregistrare cont pentru a vă înregistra, începând cu pasul 2.Odată ce contul dumneavoastră a fost înregistrat, vă puteți conecta pentru a continua cu următorii pași.Deschideți următorul link: Conectare. Introduceți numele de utilizator și parola d-voastră sau conectați-vă cu contul de Facebook, Google, Twitter sau Yahoo, în funcție de ce ați ales în momentul înregistrării. Reveniți la pagina descrisă în pasul 3 pentru a continua cu crearea paginii. - Cum să creezi o pagină dedicată
 1. Odată ce ați identificat categoria paginii pe care doriți să o creați și ați deschis formularul de creare, nu trebuie decât să îl completați cu datele despre serviciile pe care le furnizați. Exemplu furnizor muzică: - Cum să creezi o pagină dedicatăVa trebui să adăugați câteva imagini sugestive pentru activitatea d-voastră.Pentru a vă putea crește șansele de a vă face cunoscute serviciile, vă sugerăm ca numele acestor poze să aibă următorul format:Nunta-Traditionala-Furnizor-NumeFurnizor-localitatea­-descriere-poza-NumarPozaTextul în italic NumeFurnizor îl veți înlocui cu numele d-voastră, localitatea – locația în care va desfășurați activitatea, descriere-poza să conțină 1-2 cuvinte cheie despre serviciile dvs sau despre ce reprezintă poza, și dacă aveți mai multe imagini, puteți să le adăugați cifre la final (înlocuind NumarPoza).

  După ce ați terminat de completat toate datele, va trebui să apăsați pe butonul Gata/Salvează. În acest moment pagina d-voastră a fost creată.

 1. După crearea paginii, aceasta va trebui aprobată de către un administrator. Veți primi un email de confirmare în momentul în care acesta vă va aproba cererea d-voastră.
 1. După aprobare veți putea modifica listarea/pagina dumneavoastră prin intermediul paginii denumită Listările mele, pe care o puteți regăsi în meniul din dreapta sus. După fiecare modificare nu uitați să salvați, pentru ca pagina dumneavoastră să fie actualizată.

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați- Contact NuntăTradițională

Vă mulțumim că ați acceptat să faceți parte din acest proiect.

Cu stimă,
Echipa Nuntă Tradițională.