NuntaTraditionala.ro vă oferă o modalitate simplă de a intra în contact cu potențialii clienți din regiunea dumneavoastră, din toată țara sau de ce nu de pe restul globului. Platforma noastră vă permite să reduceți din timp și costuri de marketing, pentru a vă concentra eforturile pe serviciile si produsele oferite.

 

Elegant și simplu de utilizat, NuntaTraditionala.ro vă oferă modalitatea de a genera venituri fără dureri de cap.

 

Pentru a vă ajuta să vă promovați serviciile cât mai repede cu putință, am creat deja unele profile de furnizori, deci vă sfătuim să verificați mai întâi dacă nu sunteți deja listat pe site-ul nostru. În cazul în care sunteți deja listat, vă rugăm să dați click pe butonul „Revendică” și completați formularul pentru a putea revendica listarea cu serviciile dumneavoastră.

 

În cazul în care nu vă regăsiți pe site, vă rugăm să urmați următorii pași pentru a vă adăuga serviciile oferite și de a beneficia de promovarea societății.

 

  1. Creează un cont gratuit:

Crearea unui cont gratuit este foarte ușoară, nu trebuie decât să intrați pe pagina „Înregistrare cont” și apoi dacă aveți deja un cont de Facebook / Google / Twitter / Yahoo vă puteți înscrie apăsând pe butonul dedicat rețelei de socializare și confirmați autorizarea de creare de cont.

Dacă nu aveți un astfel de cont, vă rugăm să completați formularul de înregistrare cu exactitate pentru a vă putea permite publicarea unui nou furnizor.

  1. Adaugă un nou furnizor de servicii:

Pentru a adăuga un nou serviciu, trebuie doar să dați click pe butonul + (Adaugă un nou furnizor), să selectați categoria de servicii (ex: Foto și video), și să completați formularul.

Fiecare înregistrare de nou furnizor va fi verificată de echipa noastră înainte de a apărea publică – maxim o zi lucrătoare, în cazul în care datele introduse sunt corecte și conforme cu regulile de utilizare ale site-ului nostru.

  1. Menține actualizat profilul cu ultimele noutăți în materie de servicii oferite și verifică întotdeauna corectitudinea datelor de contact(altfel potențialii clienți nu vă vor putea contacta).
  2. Promovează-ți serviciile prin partajarea paginii create, pe rețelele sociale.
  3. Răspunde la întrebările comunității și puteți câștiga vizibilitate mărită pentru societatea dumneavoastră, cât și puncte pe care le veți putea utiliza în achiziționarea de pachete de promovare.
  4. Convingeți-vă clienții să ne trimită povestea nunții lor, completând formularul pentru miri, și puteți câștiga punte utilizabile în achiziționarea de pachete de promovare.
  5. Creează articole despre nunți tradiționale, obiceiuri și motive regionale, și vă vom răsplăti munca prin punte pentru promovare.
  6. Creează tutoriale sau sfaturi legate de domeniul dumneavoastră de activitate și le vom publica pe site-ul blogul nostru, utilizând profilul dumneavoastră pentru a vă putea da o mai bună vizibilitate serviciilor oferite.
  7. Mărește-ți șansele prin achiziționarea online a unui pachet destinat promovării în cadrul comunității noastre. Pachetele disponibile se regăsesc pe pagina Pachete Promovare, iar achiziționarea unui pachet este foarte simplă, necesitând doar câteva minute.
  8. Contactează-ne pentru servicii de branding și promovare avansate.

 

Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați – Contact NuntăTradițională

Vă mulțumim că ați acceptat să faceți parte din acest proiect.

Cu stimă,
Echipa Nuntă Tradițională.