Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Coafură și machiaj

Anna Spa Revendică

0 / 5

Stilul boem, romantic, este din ce in ce mai mai prezent in cadrul nuntilor, in ultima perioada. Florile naturale prinse in par, dantela, buclele, bijuteriile vintage, toate le ofera frumoaselor mirese un spirit de libertate si de non-conformism. AnnaSPA va propune ultimele trenduri in materie de coafuri pentru miresele romantice, boeme, care isi doresc sa pastreze acest spirit in tinuta de la nunta lor.
Parul lasat liber, in onduleuri usoare
Nu, nu este neaparat sa ai parul prins intr-un coc perfect, atunci cand esti mireasa!. Cateva bucle si o pereche de maini dibace pot face minuni chiar si pentru miresele care au optat pentru o coafura simpla.
Flori in impletituri dezordonate
Pentru o mireasa romantica si boema, acesta este stilul perfect! Variante exista din plin, astfel ca si cele mai rafinate gusturi pot fi satisfacute cu ajutorul unor impletituri „strategice”. De la impletituri rusesti, in care practic coada va devine coronita, la impletituri spic drepte sau laterale, impletituri stil „coada de peste” sau impletituri din multiple suvite, strecurarea unor flori naturale in coafura este elementul perfect pentru a da acea aura visatoare si inocenta, pe care o doresc viitoarele doamne.

Nunți la care acest furnizor a participat:

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 19:00 10:00 - 17:00

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă 22 DECEMBRIE NR. 16, Piatra Neamț

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii