Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

Andi Iliescu Verificat

Fiti personajele povestii voastre si ingaduiti-mi a va fi povestitor…

0 / 5

Inainte de toate pasionat de fotografie Inainte de a fi fotograf de nunta sunt un familist convins, tata de fata si asta ma face foarte fericit. Prin fotografie de nunta imi place sa cred ca reusesc sa opresc timpul in loc pentru a aduce acele zambete pe care ne bucuram cu totii sa le privim in albume foto. Dar a existat ceva si inainte de fotografie de nunta si asta va voi povesti pe scurt mai departe.

Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de cat mai multi oameni. Pentru asta, am facut tot ce mi-a stat in putinta si am inceput sa lucrez la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio ale acelei perioade.

Visele au inceput sa se implineasca unul cate unul, cunosteam oameni, imi povesteau vietile lor si usor usor am simtit nevoia sa le surprind emotiile si sentimentele si intr-un alt mod decat prin muzica.

Asa s-a nascut pasiunea pentru fotografie pe care am dezvoltat-o ani de-a randul si de aceea orice eveniment, pentru mine, incepe prin a cunoaste si a ma apropia foarte mult de personajele din acea poveste.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Andi Iliescu
  • Adresă Bucuresti

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii