Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

BelleFoto.ro – Fotograf de nuntă și familie Verificat

Dreamlike memories keeper

0 / 5

Hello, sunteti in cautarea unui fotograf de nunta? Nu vreau sa spun “cautarea s-a terminat!” dar nici departe nu esti. De ce? Pentru ca ai ajuns pe pagina mea si voi incerca sa iti captez atentia prin ceea ce fac eu. Practic fotografia de nunta si familie si imi place al naibii de mult! Unii prieteni imi spun ca o fac chiar bine, asta ramane sa te convingi singura. Sper doar sa iti placa ceea ce vezi.

Ma caracterizeaza stilul… stilul meu, acel stil in care vreau sa te surprind pe tine si pe partenerul tau in cea mai frumoasa postura, poate putin amuzanta dar mai ales cu multa multa iubire in jurul vostru. Asa imi place sa lucrez si vreau cu tot dinadinsul sa creez acele amintiri la care amandoi sa tresariti cand le vedeti poate chiar sa va fur cateva lacrimi. Pur si simplu imi plac oamenii si imi place sa ii vad fericiti.

Ce spui crezi ca te pot face sa iti arati dragostea cat mai natural? DA? Super, atunci trecem la treaba si vreau sa iti arat cateva fotografii care ma reprezinta, sau mai bine te invit sa imi vizitezi site-ul pentru mai multe galerii.

Pe facebook? Da, sunt si acolo, cum sa nu fiu pe Facebook? Acolo imi place sa comunic cu toata lumea si sa arat ceea ce fac intre toti prietenii. Daca vrei sa ne impreietenim si pe facebook te astept sa ma adaugi la prieteni… cat Pasarelu Alexandru crezi ca sunt? ?

Ce sa mai, cred ca sunt aproape sigur ca iti place ceea ce vezi si mai ramane doar sa ne cunoastem. Daca iti e putin jena sa ma suni lasa-mi un mesaj si te voi suna eu. Tin foarte mult la a comunica personal cu persoanele cu care lucrez.

Te astept si pe tine! ?

Cu drag,

Fotograf al dragostei, Alexandru.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Alex
  • Adresă Basarabia 88, Bucuresti

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii