Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

BWS Events Verificat

Create Memories

0 / 5

Desi activitatea de prestari servicii foto video evenimente este foarte cuprinzatoare si se bazeaza pe un set bogat si important de principii si valori, unul din cele mai importante obiective pe care dorim sa ti-l impartasim, este surprinderea si captarea unicitatii momentelor la care alegi sa ne faci si pe noi martori. De ce este unul din cele mai importante obiective? Pentru ca acesta contribuie major la prezervarea emotiilor in timp si a autenticitatii trairilor.

Profesionalismul echipei BWS Events si calitatea imaginilor graitoare pe care le captam ne fac cinste iar toate aprecierile culese in timp de la clienti ne magulesc si recomanda.

Cu o bogata experienta si un portofoliu pe masura, suntem aici sa te ajutam sa pastrezi vii toate momentele speciale din viata ta! Iti vom fi alaturi pentru a surprinde spontaneitatea in cele mai calitative capturi foto video, astfel incat sa poti purta mereu cu tine clipele de fericire de care nu ai mai vrea sa te desparti.

  • Slogan Create Memories
  • Categorie listare Fotograf / Videograf
  • Locație / Regiune București
  • Deplasare pe teritoriul țării Da
  • Deplasare în străinătate Da
  • Detalii tehnice foto&video SERVICII FOTO/VIDEO  Sedinta foto/filmare in timpul pregatirii mirilor  Sedinta foto miri+nasi, locatie la alegere, 60 – 120 min.  Fotografiere/filmare cununie civila  Fotografiere/filmare cununie religioasa  Fotografiere/filmare petrecere de nunta  Sedinta foto „Trash The Dress”  Filmare cu stabilizator electric DJI Ronin M  Filmari aeriene cu drona DJI Phantom 4 + ProBeneficii: -Prelucrare foto individuala, 1200 – 2500 cadre -Filmare Full HD sau 4 K -Material final de filmare, 120 – 240 min. -Predarea materialelor pe stick si/sau Cloud -Prezenta operatorilor pe toata durata evenimentului -Disponibilitate de deplasare
  • Alte detalii servicii fotograf  Sonorizare DJ (Membru al Asociatiei DJ-ilor profesionisti din Romania), cu 2-8 boxe(in functie de locatie), pe toata durata evenimentului; Play-list (adaptat conform doleantelor Beneficiarului)  Jocuri de lumini, Lasere profesionale, Baloane de sapun  Album foto carte Cristal 30 x 60 - 30 pagini – cu Cristale Swarowski  Album foto carte Lux 30 x 60 - 30 pagini  Album foto carte Premium 30 x 60 - 20 pagini  Album foto carte Gold 20 x 40 - 20 pagini  Album foto carte 10 x 20 - 20 pagini – dublura albumului mare  Cutie asortata cu albumul  100 de fotografii printate pe hartie foto cu dimensiuni 13 x 18 cm  Proiectie foto/video  Montaj video pentru video proiectie  Video Best Moments, 30-40 min.  Fum greu si gheata carbonica pentru valsul mirilor; BONUS, Gheata carbonica pentru pahare  Marturii magnetice (predare in timpul evenimentului):
  • Servicii foto&video Video, Album, Ședință foto, Mini album, Fotografii, logodnă, În ziua nunții, Deplasări acasa la cei doi miri la cerere, La cununia religioasă, Petrecere, Editare fotografii, La cununia civilă

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Valentin
  • Adresă Soseaua Virtutii, nr. 16, Bucuresti

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii