Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

DegalPhoto Revendică

0 / 5

Nunta este un spectacol în care trebuie sa joci cat mai natural, sa uiti de toate si sa fii tu însuti. Fotografia de nunta este arta care imortalizeaza acest spectacol irepetabil în viata fiecarui om. Acelasi lucru se poate spune si despre logodna, botez, sau oricare alt eveniment. Traiesti acele momente unice si te bucuri de ele din tot sufletul, dar stii ca nu se vor mai întoarce.

Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde si darui. Probabil te întrebi ce fel de meserie e asta. Lasa-ma sa-ti explic: fie ca vorbim despre fotografie de nunta, fotografie de botez, de eveniment, sau de portret, ea reuseste sa ma transforme într-un prieten discret, cu o camera foto în mana, care surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor din fata mea.

Adesea le spun celor din fata aparatului: „Nu ma baga în seama, acum sunt invizibil. Imagineaza-ti ca esti singur si traieste clipa.” De ce? Pentru ca eu pot captura acea fractiune de secunda în care emotia pura se reflecta pe chipul celui din fata camerei. Ori de cate ori va privi fotografia, va fi transportat în trecut si va retrai acea secunda.
Eu nu fotografiez banalul, ci caut sa surprind cuvintele nespuse din priviri, gesturi si expresii. Fotografiile facute de mine îti vor aduce aminte de o senzatie unica, fie ca este vorba de logodna, nunta, botez, sau alt eveniment special din viata ta.

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Bucuresti

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii