Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

Feel Art Revendică

``Turn your event into a work of art``

0 / 5

Vă putem spune ca suntem pasionați de ceea ce facem și încercăm să aducem magia în imaginile surprinse. Momentele frumoase ale vieții trebuiesc povestite, nu cu ajutorul vorbelor, dar mai mult ca sigur prin lumini și umbre…despre viață și oameni.

Feel art este o echipă formată din oameni creativi, pasionați și cu experiență în domeniul foto și video. Misiunea întregii echipe este aceea de a imortaliza momentele de neuitat din viața dumneavoastră cu ajutorul aparatelor de fotografiat și a camerelor de filmat.

Feel art vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii și produse. Începând cu fotografie profesională, filmare Full HD sau 4K, fotografii și filmare cu drona, filmare cu macara, albume digitale, tablouri canvas, BD-uri, DVD-uri si USB-uri personalizate !

Promoție

Fotografii digitale nelimitate postprocesate - 1 fotograf - de la pregătiri pana la sfarsitul evenimentului Ședință foto "Love Story" - în ziua nunții Album digital 30x30cm, 30 pagini, coperta personalizata cu numele si data, confectionata din diferite piele ecologica/ textil, diferite culori Tablou canvas - din panza 30x40cm Filmare Full-HD - 1 cameraman - de la pregatiri pana la sfarsitul evenimentului Montaj video cu generic personalizat si coloana sonora Videoclip "Best Moments" 3-5 min. 50 poze printate 10x15cm. USB stick în cutie personalizată, cu toate fotografiile , videoclipul "Best Moments" și filmarea postprocesată

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Filipas Ionut
  • Adresă Bistrita, Str. Panait Cerna, nr. 18

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii