Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

Intuitiv Art Revendică

0 / 5

Se spune ca este mai usor sa iti gasesti un mire/o mireasa pe masura, decat un fotograf de nunta bun. Sa fie si discret pentru a nu te inoportuna in cele mai emotionante momente, dar si prezent, pentru a le surprinde. Sa aiba rabdarea de a le fotografia pe toate verisoarele mamei tale si pe rudele venite de departe, dar sa si aiba dramul de nebunie, care sa confere unicitate evenimentului din viata ta, pe care in primul rand, unic ti-l doresti.

Cine va fi excentric ca tine si conservator ca sotul tau? Sau invers. Cine va sti sa vada cele nespuse din spatele celor spuse? Povestea voastra de iubire, intalnirea dintre voi, atat de diferiti si, totusi, atat de aproape, in mijlocul unei mari multimi de cunoscuti, prieteni si rude care va sarbatoresc si, totusi, singuri pe lume, intim legati de privirile pe care vi le aruncati cu complicitate in asteptarea lunii de miere.

Cine altii decat doi ca voi?

Adi, empatic, simtind cu tine in cinci secunde, cu vorbe putine, dar tintite, care te relaxeaza in propria piele, pana cand uiti ca nu ai apucat sa aranjezi si portocalele in cosurile cu fructe pentru invitati sau ca fracul mirelui are o dunga de la fierul de calcat, nestiuta numai de voi.

Alina, atenta la cutele pe care ti le face rochia sau la suvitele rebele care se cer aranjate, exuberanta ca un pahar de sampanie, care iti netezeste toate cutele creierului si, cu umorul ei voluntar de copil, te incurajeaza sa iti traiesti cu maxima bucurie propria nunta.

Doi oameni ca voi, care se iubesc, care nu se satura de fotografiat iubirile altora si care inteleg ca vrei si sa fie bine pentru toata lumea de la nunta, dar ca, mai intai de toate, vrei ca tu sa ramai tu, el sau ea sa ramana el insusi sau ea insasi, iar nunta voastra sa fie despre voi si sa fie a voastra.

  • Categorie listare Fotograf
  • Locație / Regiune Cluj/ Cluj-Napoca
  • Deplasare pe teritoriul țării Da
  • Deplasare în străinătate Da

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Adresă Strada Fabricii 19, Cluj-Napoca

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii