Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

AM Studio Wedding & Baptism Verificat

0 / 5

Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte. Despre un videoclip ce sa mai spunem. De aceea poate ca nu vom surprinde in scris ceea ce surpindem de obicei intr-o fotografie sau un clip video, insa vom face tot posibilul in acest sens.

Noi suntem AMStudio. Livram pentru dumneavoastra servicii specializate de fotografie, videografie de nunta, botez si evenimente speciale. Avem peste 6 ani de experienta in domeniul foto-video nunta si botez si am surprins de-a lungul timpului multe momente inedite din viata oamenilor. Ne place sa cunoastem oameni care constientizeaza ca cele mai de pret lucruri ramase in urma unui eveniment sunt amintirile. Amintirile raman vii pentru totdeauna.

Din spatele camerei video sau a aparatului foto incercam sa va atingem sufletul prin surprinderea emotiilor si a trairilor dumneavoastra in imagini care transmit senzatii. Imortalizam momente care se vor transforma in lucruri inedite la prima vizualizare si peste timp in amintiri superbe.

Atentia la detalii, viziunea, experienta, buna dispozitie, devotamentul si dorinta sincera de a va surprinde evenimentul in cel mai frumos mod cu putinta ne ajuta sa va oferim albume foto-video de inalta calitate pe masura celor intamplate.

Cu siguranta, echipele reprezinta una dintre cele mai importante resurse ale companiilor puternice. Astfel, ne mandrim cu o echipa formata din oameni tineri, energici, avand din plin dragoste de oameni si entuziasm.

Evenimentele speciale din viata dumneavoastra sunt in siguranta cu noi! Bucurati-va de frumoasele sarbatori ce vi le ofera viata si incredintati-ne noua amintirile dumneavoastra!

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

    Adaugă o recenzie

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii