Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Fotograf și Videograf

Wedding Zone Verificat

0 / 5

Wedding Zone adora sa spună povesti, pentru că asta facem, le “spunem”, de creat, voi le creati. Noi doar le aratam într-o maniera artistica. Incercam sa redam nu doar povestea nuntii voastre, ci povestea relatiei dintre voi, emotia din ochii si inima voastra. Vom crea un film de nunta ce va deveni mostenirea familiei voastre, pe care il veti impartasi cu dragi.

Pe ce ne bazam cand spunem asta ? Pe experienta noastra de 9 ani în productii publicitare, videoclipuri muzicale, televiziune, peste 130 filme de nunta si pe faptul ca e o afacere de familie ( Radu si Mihaela Baran ), iar noi am trecut prin ce treceti voi acum, stim ce inseamnă stresul de dinaintea nuntii, sa cauti videograf-ul perfect, fotograful atent la detalii, accesoriile în ton cu tema. Iar noi, am trecut si proba timpului ( 12 ani ) si asta ne-a făcut sa intelegem cat de pretios este filmul nuntii tale.

În ziua cea mai speciala din viata ta nici un detaliu nu este lasat la voia întamplarii, suntem acolo pentru cadrul perfect, creativ, dincolo de asteptari.

  • Culoare brand
  • Categorie listare Videograf
  • Locație / Regiune Suceava/ Suceava
  • Detalii tehnice foto&video – Filmare 1 camera – 1 cameraman – Filmare DSLR FULL HD 1080p – Videoclip “Best Moments” – Clip pregatiri, clip casatoria civila, clip cununia religioasa, clip receptie, interviuri cu invitatii – Se filmeaza pe parcursul întregului eveniment rezultand un material brut de 4-5 ore – Sunet din mixer la petrecere, lavaliera la biserica Din materialul brut se prelucreaza sunetul şi imaginea rezultând un film de 90-120 minute
  • Servicii foto&video Video

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

  • Persoana contact Radu Baran
  • Adresă Suceava

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii