Toamnă dulce, toamnă cu frunzele toate flori.
George Topârceanu.

Fata Împăratului și al ei prinț, asemenea a doi copii captivi in corpuri de adulți, scriau cu veselie o nouă filă a poveștii lor, în toamna anului 2013.

Noi, Ionatan și Andrea, doi copii captivi in corpuri de adulți :).

Ne vedem reciproc ca pe un mare dar de la Dumnezeu, și încă uimiți de întorsura vieților noastre, ne pregătim cu pași înceți, dar foarte siguri, pentru un nou început, atât de așteptat de amândoi.

Amândurora ne place natura, iar frumusețea grăitoare a lucrurilor simple ne încântă cel mai mult.

Amintirea copilăriei, bunătățile culinare ale bunicii și simplitatea traiului vechi au fost câteva dintre elementele care i-au ghidat pe Andrea și Ionatan în organizarea nunții… și a părut aievea în culorile toamnei: Nunta tradițională era singurul cadru ce ni-l puteam imagina, în care să putem fi noi înșine, naturali și autentici, în ziua care urma să reprezinte ‘piatra de aducere aminte’ a începutului vieții noastre în doi. Nu am urmat tradiții anume, ci pur și simplu am căutat să facem un loc confortabil sufletelor noastre, să ne amintim de copilărie, bunici, mirosuri, culori. Și tare bine ne-am mai simțit!

Și-n bătrâni încă se mai vorbește că atmosfera a fost molipsitoare.

Cu ajutorul prietenilor și al familiei, decorul a fost creat pentru a surprinde frumusețea unor valori, a unui anotimp și a bucuriei de a sărbători ceea ce avea să fie „piatra de aducere aminte” a unui binecuvântat trai în doi: Am implicat foarte mult membrii familiei și prietenii, și nu m-au dezamăgit. Am lucrat împreună la confecționarea multor elemente de decor, ei au aranjat tot decorul propriu-zis, până în ultimul moment. Alegerea echipei care să lucreze în armonie și completare a fost o mare provocare, însă și o mare reușită.

Andrea a îmbrăcat rochiță în culoarea fildeșului, cu brâu în motive tradiționale regăsite și pe manșetele cămășii mirelui, vestimentație asigurată de Atelierul Demetria: rochiță ivory simplă, cu un brâu cu motive tradiționale românești. Cămașa mirelui simplă, de ie,  cu manșete brodate identic cu cele din brâul miresei. Ambele comandate online de la Demetria, București.

Când fericirea împrăștie norii de ploaie. Cununia religioasă a fost desăvârșită în aer liber, la Domeniul Lupaș, unde invitații au trăit emoțiile momentului șezuți pe baloturi de fân, decorate cu preșurile bunicii: având în vedere că am ținut morțiș ca măcar cununia religioasă să aibă loc afară, pe baloți de paie și pe preșurile bunicii, a mătușilor și strămătușilor, cel mai greu mi-a fost să cred că norii se vor risipi. Și au făcut-o!

fotograf-profesionist-nunta-vintage-in-arad-ionatan-si-andre-3

Veselia a continuat la Domeniul Lupaș, cu masă bogată și ritmuri de dans.

Iubirea sărbătorită în tandem e fericire, și dar de la Dumnezeu când este binecuvântată cu nașterea unui copil.

Vă dorim mulți ani frumoși, cu sănătate!

fotograf-profesionist-nunta-vintage-in-arad-ionatan-si-a_004

Furnizori/Colaboratori în realizarea acestui eveniment

Locație: Domeniul Lupaș

Veșminte: Atelier Demetria București

Tricoul inscripționat cu „Dor de ducă” a fost creat de Atelierul Mândra Chic

Verighete: F Hinds, UK

Aranjamente florale si buchet mireasa: Flower Design T&K

Fotograf: Rednow Arad

Cameraman: Media B, Arad

Muzica: Biserica Harvest, Arad (Mihai Cozmiuc)

Hair stylist/Make up:  Coafura­ Salon New Look, Arad – ­stylist Florina Dronca, Machiaj ­Dana