Nuntă Tradițională ® – Articole, Furnizori, Produse, Comunitate

Vestimentație

Magazin de artizanat La Români Revendică

1.00 / 5

Magazin de artizanat online “La Romani” este un proiect de promovare a valorilor, traditiei, culturii si civilizatiei romanesti, tot ce este de calitate si universal valabil.

Brandul „La Romani” s-a nascut in anul 2009, din iubirea de tara, de frumos si de dragostea pentru mestesugurile romanesti. Ne adresam tuturor oamenilor iubitori de frumos, inedit si maiestrie artizanat din intreaga lume. Vom fi fericiti daca prietenii nostri, cei care simt inca romaneste oriunde s-ar afla pe glob, se vor bucura de aceste obiecte de artizanat pe care le producem, comercializam si le promovam, ca traditia romaneasca sa nu piara niciodata.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 14:00 -

Conectați-vă pentru a vedea datele de contact.

 • Adresă Str. Bucuresti, nr.29, Cluj-Napoca
 • Rad Ovidiu

  Rating: 1 / 5

  Calitatea produselor si serviciile oferite lasa de dorit, ba chiar sunt jalnice.

  Am cumparat un serpar de piele acum o luna care la prima si unica utilizare s-a rupt – a cedat o catarama complet. Avand in vedere ca am purtat alte brauri vechi de ani de zile si care au fost utilizate de generatii intregi de oameni, ma astept ca un brau din piele NOU in valoare 150 de lei sa reziste mai mult de o utilizare.

  Cand am incercat astazi sa ma intorc cu braul rupt in magazin, nu mi s-a oferit nici o solutie deoarece au trecut mai mult de 30 de zile de la data achizitionarii (nu am putut sa revin in Cluj imediat dupa purtare si nici sa trimit serparul inapoi).

  Nici reparat, nici schimbat, absolut nimic, chiar daca a fost utilizat o singura data. Ba mai mult, nici macar nu au recunoscut ca e de la ei serparul, cu toate ca erau altele identice in coltul magazinului.

  De ce alte magazine isi ajuta clientii si dupa termenul de valabilitate al bonului si al dumneavoastra nu, mai ales daca te intorci si le spui ca produsul s-a deteriorat dupa prima utilizare?

  Nu recomand acest magazin nimanui.

  • Magazin Artizanat

   În primul rând, vă mulțumim ca ne-ati împărtășit experiența dumneavoastră cu noi. Ne pare rău că ați avut o experiență negativă cu produsul achiziționat și suntem dezamăgiți să auzim că nu am reușit să vă oferim o soluție adecvată.
   În ceea ce privește situația cu serparul/chimirul, ne pare rău că nu am putut să vă ajutăm înainte de expirarea perioadei de 30 de zile de la data achiziționării. De obicei, acest termen este stabilit de legile in vigoare si nu de politicile magazinului nostru, însă suntem întotdeauna deschiși să analizăm cazuri speciale și să căutăm soluții potrivite pentru clienții noștri.

   Vă asigurăm că furnizam produse de calitate și suntem dezamăgiți că produsul dumneavoastră nu a corespuns așteptărilor.

   În ceea ce privește politica noastră de returnare și schimb, ne asigurăm că informăm clienții noștri cu privire la termenele de valabilitate ale bunurilor achizitionate și ale garanției produselor, astfel încât aceștia să știe exact la ce să se aștepte. În general, pentru produsele cu defecte de fabricație, oferim soluții de reparare sau schimb într-un timp rezonabil, indiferent de termenul de valabilitate al bonului.

   În concluzie, ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și suntem dispuși să depunem eforturile necesare pentru a vă satisface și pentru a ne îmbunătăți serviciile oferite clienților noștri. Vă mulțumim din nou pentru feedback-ul dumneavoastră și vă așteptăm cu drag în magazinul nostru. Cu drag, Magazin de Artizanat “La Romani”

Adaugă o recenzie

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nuntă Tradițională Inscrieți-vă gratuit pentru a adăuga sau contacta furnizorii de servicii