Fost-au, fost un crăişor
Tinerel, mândru fecior
Cum e bradul codrilor
Sus, pe vârful munţilor.
De soţie şi-a luat
O copilă din cel sat,
Copiliţă româncuţă,
Toţi vecinilor drăguţă:
Cu chip dulce luminos,
Cu trup gingaş mlădios
Cum e floarea câmpului
În lumina soarelui.
Inelul și năframa de Vasile Alecsandri

Pe Adriana și Marius Ilie i-a adus împreună dragostea lor pentru a îi ajuta pe ceilalți și spiritul organizatoric. Ne­-am cunoscut în Cluj-­Napoca unde locuim în continuare, în primavara anului 2015, la o campanie numită 40 de Zile pentru Viață, prima de acest gen din țara noastră. Eram amandoi în echipa de organizare, deci am avut mai multe ocazii de a petrece timp împreună.

Prietenia a continuat și după campanie, am descoperit multitudinea de lucruri și interese comune, lucrurile evoluand într­-o relație la scurt timp.

Astfel că spre finele anului 2015 am decis să ne căsătorim. Ne­-am logodit în ianuarie 2016 și ne­-am căsătorit câteva luni mai tarziu, în iunie același an.

Amândoi mirii sunt iubitori de tradiții, crescuți în frumosul sat românesc. Eu sunt din Maramureș, soțul meu e din Satu Mare. Amandoi am beneficiat de o copilarie la țară, lucru care a contribuit la iubirea de tradiție și frumos românesc. Soțul meu este, pe deasupra, patriot, sentiment pe care încet am început să îl cunosc și eu alături de el.  Subscriem la crezul poetului: veșnicia s-­a născut la sat.

Nunta a fost una simplă, dar foarte frumoasă, mai mult o celebrare intimă urmată de agapă, alături de familie și prietenii apropiați, într­-un cadru restrâns și liniștit. Nu a fost o petrecere, a fost doar o masă alături de invitați, în același loc unde s-­a oficiat cununia religioasă.

Cununia religioasă a fost săvârșită la Capela Centrului Spiritual Manresa, mănăstirea iezuiților din Cluj­-Napoca, lăcaș în care mireasa a lucrat timp de câtiva ani: A fost unul din motivele pentru care am ales locația, fiind o a doua casă pt mine, locul unde din anul 2 de facultate încoace m­-am format ca om întreg și mi­-am pus bazele vieții spirituale.

Vă dorim ani binecuvântați împreună!

Furnizori/Colaboratori în realizarea acestui eveniment:

Fotograf: Cosmin Tartan și Pop Gabriel
Locația cununiei:  Capela Centrului Spiritual Manresa, mănăstirea iezuiților din Cluj­-Napoca
Vestimentația: Magazin de artizanat La români
Verighetele: marca DeGeorgia, inscripționate în interior cu numele mirilor și data nunții
Coafura: Tereza Coblisan
Machiajul: Taloș Oana
Buchetului miresei: buchet simplu din margarete realizat de către florăria La vie en Rose
Tortul și prăjiturile: Cofetăria La Creme
Invitațiile: SET the DATE