Înregistrare cont

Începeți cu un cont gratuit

Sunteți client sau furnizor de servicii? creați-vă acum un cont gratuit pe site-ul nostru, pentru a pentru a putea adăuga o nouă locație sau un nou serviciu, sau de a trimite o cerere de deviz sau programare.

* În cazul în care nu vă puteți înregistra sau înregistrările sunt închise, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea crea un cont. Vă mulțumim.

Cont comun pentru clienți, furnizori și comunitate

Cu un singur cont, puteți crea listări, adăuga recenzii, trimite cereri de deviz, crea sau gestiona programări, discuta liber în cadrul comunității.

Sunteți furnizor de servicii?

Site-ul nostru dispune de funcționalități avansate de promovare, printr-o interfață grafică elegantă și ușor de utilizat. Veți avea posibilitatea să vă personalizați datele publicate si modul de promovare. Site-ul dispune de sisteme securizate de gestiune listări, rezervări și plată online.

Panou de control avansat

NuntaTraditionala.ro vă pune la dispoziție un panou de control avansat, dar simplu la utilizare, pentru listări, recenzii, programări/rezervări și răspunsuri la întrebările comunității.

Asigurăm suport tehnic și comercial

Client, furnizor sau doar membru al comunității, suntem alături de dumneavoastră pentru a vă putea pune în valoare serviciile promovate sau cerute.